REUSE logo

PRAKTISK INFORMATION

REUSE er et gratis genbrugskoncept for borgere i Aarhus Kommune. Som genbrugsstation modtager vi en del af det storskrald, der indsamles gennem Aarhus Kommunes storskraldsordning. Det bedste stilles frem til fri afhentning, ligesom det er muligt at aflevere sin brugte ting direkte på pladsen.

FRA KL. 12-17 HVER DAG

Vi modtager dagligt omkring 2 tons storskrald. Det går vores ansatte i gang med at stille frem og sortere hver formiddag fra kl. 10.00, så der er varer masser af varer på hylderne til kl. 12.00, hvor vi slår dørene op til pladsen. De frivillige gør deres bedste for løbende at fylde op, så man kan gøre sig et godt fund på alle tidspunkter af dagen.

AFLEVER HOS OS

Ligger du inde med noget, som du tænker, er for godt til at smide ud?

Så kom forbi os i vores åbningstid og så sørger vi for at nogle andre kan få glæde af det. Henvend dig ved vores personale i byttecentralen, så hjælper de dig med glæde.

...MEN AFLEVER IKKE

På REUSE vil vi SÅ gerne hjælpe dig med at recirkulere dine ting, men vi kan desværre ikke tage imod følgende: cykler, metalgryder, kalbler, elektronik og fraktioner som deponi maling osv.
Her henviser vi i stedet til din næmeste genbrugsstation.

LÅN EN LADCYKEL

På pladsen kan du låne en af vores ladcykler til at fragte dine "nye" ting hjem - nemt og bekvemt. Det eneste det kræver er et styks identifikation fra dig og så skal du eller være så velkommen til at benytte dem. Henvend dig ved vores søde personale i byttecentralen for ydereligere information.

Ladcykel

HOLD DA FEST!

- og lån en festkasse med service. Vi har 30 stk. af alt du skal bruge af service og du kan låne det hele kvit og frit. Det eneste det kræver er lidt identifikation fra dig og så skal du ellers være så velkommen til at låne det. Henvend dig hos det søde personale i byttecentralen for yderligere information.
...Pssst; Du skal selvfølgelig selv vaske op efter dig.

Kasse med bestik

KONTAKT

Kontakt vores projektkoordinator Peter Christensen på petch@aarhus.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om pladsen eller har nogle ideer/tanker, du gerne vil dele.