OM
OS

På Springbræt Aarhus arbejder vi med forskellige forløb for unge i alderen 18-30 år. Fælles for alle forløbene er, at vi har et positivt livssyn. ‘Det gode liv’ er noget, som alle er forundt at leve. Desværre er det ikke alle der har knækket koden til ‘Det gode liv’. Det er individuelt hvilke værdier, ønsker og ambitioner man har for sit liv. Vi tror på, at alle kan noget og at alle har handlekompetencer i større eller mindre grad.

Dagligdagen på Springbræt Aarhus bygger på erfaringer og forskning. Både erfaringer og forskning peger på, at begreber som motivation og sundhed er vigtige i forhold til, at borgere klarer sig og opnår handlekompetencer i et kompliceret liv.

ST-Ungdomsuddannelse (STU)

Springbræt Aarhus STU er et tilbud til dig, der kan lide sport og idræt og som er berettiget til STU (Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse). Vi tilbyder en god kombination af bevægelse og faglig undervisning.

Afklarings- og Opkvalificeringsforløb

Vores Opkvalificerings- og Afklaringsforløb til borgere med autisme er et 13 ugers forløb. Kursisterne er typisk i alderen 18-30 år. I løbet af de 13 uger tilrettelægger vi en fremadrettet plan sammen med dig.

"At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non providen."

KLIK FOR AT SE MERE